RuoKasvu -hankkeen ruokamatkailun kehittämisosiossa ”Ruokamatkailu elintarvikeviennin edistämisessä” ruokamatkailukoordinaattorina Lomalaidun ry:ssä aloitti 3.12.2018 restonomi Anne Mikkola.

Anne on aiemmin työskennellyt muun muassa myynti- ja markkinointipäällikkönä hämeenlinnalaisessa Vanajanlinna Groupissa, ravintolatoimenpäällikkönä Palmia Oy:ssä Kuntatalon kokouskeskuksessa sekä markkinointikoordinaattorina ja myyntipäällikkönä Best Western Plus Hotel Haaga/Haaga Yhtymässä.

Hankkeen tavoitteena on muun muassa parantaa maaseudun matkailuyritysten ruokamatkailutuotteiden ja -tarjonnan laatua sekä kannattavuutta ja myyntiä sekä luoda vahva kytkös ja verkostot matkailusta alku- ja lähituottajiin ja elintarvikealaan toimittajina ja verkostojäseninä. Hankkeen ruokamatkailuosiosta sekä sen tavoitteista ja toimenpiteistä voit lukea täältä.

Annen tavoitat: etunimi.sukunimi@lomalaidun.fi