Hungry For Finlandin Tuotteistamisen teemapäivää vietettiin 19.9. Helsingin Kaupungintalolla.
Tapahtumassa julkistettiin myös Vuoden 2019 Ruokamatkailukilpailun voittaja ja suoritettiin palkintojenjako.
Vuoden 2019 Ruokamatkailukilpailun voittaja on Saimaa Gastronomy-ruokaviikonloput.

Saimaa Gastronomy  -verkostoon kuuluu neljä yritystä, Hotelli Punkaharju, Sahanlahti Resort, TeaHouse of Wehmais ja Tertin Kartano,  jotka muodostavat Etelä-Savon vahvuuksiin perustuvan houkuttelevan teemallisen kokonaisuuden, josta matkailijan on helppo valita mieleisensä tai koota paketteja eri tarpeisiin.

Jokainen näistä neljästä on perheomisteinen yritys ja kaikkien toiminnassa näkyvät lähellä tuotetut raaka-aineet, pientuottajatuotteet ja paikallinen työllistäminen. Monipuolisia aktiviteetteja ja lähiruokaa sisältäviä Saimaa Gastronomy -ruokaviikonloppuja järjestetään kiireisimmän kesäkauden ulkopuolella; lähtökohtana onkin pidentää sesonkia. Arviointiraati pitää Saimaa Gastronomya erinomaisena esimerkkinä yritysten välisestä yhteistyöstä. Onnea voittajille ja muille kunniamainintoja saaneille hienoille yrityksille! Lue täältä lisää tämän vuoden ruokamatkailukilpailusta