Suomen Maaseutumatkailuyrittäjät ry on ylpeänä valinnut Maatilamatkailu Ilomäen Vuoden 2024 Kellokkaaksi. Tämä korkein tunnustus myönnetään yrityksille ja henkilöille, jotka ovat toimineet erityisen ansiokkaasti maaseutumatkailun saralla.

Valinnassa huomioitiin Maatilamatkailu Ilomäen merkittävä panos maaseutumatkailun edistämisessä niin alueellisesti Etelä-Pohjanmaalla kuin valtakunnallisestikin. Yritys on tunnettu pitkäjänteisestä ja laadukkaasta toiminnastaan, sekä vahvasta verkostoitumisestaan alueen muiden yrittäjien kanssa.

Maatilamatkailu Ilomäki Peräseinäjoella tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen asiakkailleen. Lähes 200 vuotta vanhalla tilalla vieraat pääsevät nauttimaan maaseudun rauhasta ja kauneudesta. Majoituksen ohella tarjolla on monipuolisia elämyspalveluita, jotka luovat unohtumattomia hetkiä niin perheille kuin ryhmillekin.

”Olemme erittäin otettuja tästä kunnianosoituksesta. Se kannustaa meitä jatkamaan työtämme maaseutumatkailun parissa entistäkin innokkaammin”, toteavat Ilomäen matkailutoiminnan 25 vuotta sitten käynnistänyt Reijo Ilomäki ja toimintaa jatkava Merja Ilomäki.  Sukupolvenvaihdos tilalla toteutettiin vuonna 2015, jolloin Merja ja Jarmo Ilomäki ryhtyivät jatkamaan tilan toimintaa.

Palkinto jaettiin 48. Valtakunnallisessa maaseutumatkailuyrittäjien ja -kehittäjien seminaarissa 20. maaliskuuta 2024 Hämeenlinnassa.

Lisätietoja:

Maatilamatkailu Ilomäki:
Reijo Ilomäki, yrittäjä, Maatilamatkailu Ilomäki, puh. 040 5740 286
Merja Ilomäki, yrittäjä, Maatilamatkailu Ilomäki, puh. 040 702 3922
sähköposti: info@maatilamatkailuilomaki.fi
www.maatilamatkailuilomaki.fi 

Lisätietoja huomionosoituksesta:
Kirsi Ilola-Ollikka, puheenjohtaja, Suomen Maaseutumatkailuyrittäjät ry
puh. 040 5968 027, www.smmy.fi www.matkamaalle.fi
Kimmo Aalto, toiminnanjohtaja, Lomalaidun ry, puh. 0401791618
www.smmy.fi, www.matkamaalle.fi, www.lomalaidun.fi