Lomalaidun ry:n hallinoima Gastropajat-hanke järjestää Ruokamatkailun valmennusta tuotteistukseen ja markkinointiin eri puolella Etelä-Suomea.
Tervetuloa Lahdessa järjestettävään Terveellinen ruoka-Gastropajaan 24.3.2022 ( alkuperäinen päivä 8.2. ja tilaisuus siirretään maaliskuulle ).

Ruokatuotteen kehittämispäivä pidetään Päijät-Hämeessä Koulutuskeskus Salpauksessa 24.3.2022 klo 8.30-17.00.
Päivän teemassa paneudumme terveelliseen ruokaan, mitä se oikein tarkoittaa ja miten vastata terveellistä ruokavaliota noudattavan asiakkaan tarpeisiin. Mietimme myös hyviä ruokamatkailutuotteita esimerkiksi liikunta- tai muihin hyvinvointioheispalveluihin.
Päivä toteutetaan pääosin keittiötyöskentelynä.

Päivä on suunnattu matkailu- ja ruokayrityksille, yrittäjille tai työntekijöille,
joilla löytyy intoa ja halua kehittää omaa ruokatuotettaan.

Katso lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet Gastropajat-nettisivuilta: Ruokapaja