European Congress on Rural Tourism

6.-8.10.2021 Vääksy, Asikkala, Lahti region, Finland

Kongressi järjestetään nyt 7. kerran, ja on upeaa, että olemme saaneet tapahtuman ensimmäistä kertaa Suomeen. Kongressissa peilataan maaseutumatkailun näkymiä kohti tulevaa, teemana FIT FOR FUTURE! – mukana huippupuhujia ja keskustelijoita Euroopasta ja Suomesta.

Kongressi järjestetään Asikkalan Vääksyssä Hotelli Tallukan väljissä tiloissa, keskellä upeinta päijäthämäläistä järvimaisemaa. Kongressin iltagaalaa vietetään tunnelmallisessa Lehmonkärki Resortissa Päijänteen rannalla.

Kongressiin voi osallistua myös live-striimauksen välityksellä; 6.10. avajaistilaisuuden juhlapuhujat klo 18.00–19.30, kongressipäivät 7.10. klo 9–17 ja 8.10. klo 9–13.30.

Katso kongressin ohjelma täältä.

(Muutokset mahdollisia)

Ilmoittaudu heti mukaan täältä:

Ilmoittautuminen kongressiin

Kongressin hinta 250 € (=RuralTour/Suomen Maaseutumatkailuyrittäjät ry:n jäsenet/Lomalaidun ry:n jäsenet)/muut 350 €, online-osallistuminen 45 € (=RuralTour/Suomen Maaseutumatkailuyrittäjät ry:n jäsenet/Lomalaidun ry:n jäsenet)/muut 90 €.

Osallistuminen sisältää keskiviikon juhlapuheet ja get-together cocktail-tilaisuuden, kongressiohjelman kahdelta päivältä (to-pe), 2 x lounaan, 4 x kongressikahvit, Asikkala-opastuksen ja gaalaillallisen Lehmonkärki Resortissa sekä yhteiskuljetusmahdollisuuden ke Helsinki-Vantaan lentokenttä–Tallukka, pe Tallukka–lentokenttä.

Majoituksesta lisätietoja täällä.

Katso myös
Kongressin kotisivut.