Karkausmäen Kammarin omistaja Jenni Numminen on palkittu tunnustuksen saajaksi hänen merkittävästä panoksestaan yrityksen kehittämisessä ja kasvattamisessa. Yritys on tunnettu sitoutumisestaan vastuulliseen ja kestävään matkailuun, digitaalisiin innovaatioihin sekä vahvaan paikalliseen ja alueelliseen verkostoitumiseen.

Karkausmäen Kammarin tarjoamat majoituspalvelut Salamajärven kansallispuiston läheisyydessä Kinnulassa, Keski-Suomessa, ovat saaneet laajaa kiitosta. Majatalo tarjoaa vierailleen mahdollisuuden nauttia luonnonläheisestä tunnelmasta sekä monipuolisista aktiviteeteista, kuten villiyrttiretkistä, turvesaunahemmottelusta ja ulkoilmakokouksista.

Jenni Numminen on sitoutunut paikallisen ruuan ja kulttuurin edistämiseen liiketoiminnassaan. Hänen toimintansa on vahvistanut matkailua Keski-Suomessa ja edistänyt alueen matkailuyhteistyötä merkittävästi.

”Olen erittäin otettu tästä tunnustuksesta. Se rohkaisee minua jatkamaan työtäni kestävän ja laadukkaan maaseutumatkailun parissa”, sanoo Jenni Numminen.

Karkausmäen Kammari on esimerkki siitä, miten rohkea ja innovatiivinen lähestymistapa matkailuun voi tuoda menestystä ja hyvinvointia paikalliselle yhteisölle. Yrityksen tarina kertoo omistautuneisuudesta ja intohimosta maaseutumatkailua kohtaan.

Palkinto jaettiin 48. Valtakunnallisessa maaseutumatkailuyrittäjien ja -kehittäjien seminaarissa 20. maaliskuuta 2024 Hämeenlinnassa.

Lisätietoja:

Karkausmäen Kammari:
Jenni Numminen, yrittäjä, Karkausmäen Kammari, puh. 0442383943, sähköposti: info@karkausmaenkammari.net
www.karkausmaenkammari.net

Lisätietoja huomionosoituksesta:
Kirsi Ilola-Ollikka, puheenjohtaja, Suomen Maaseutumatkailuyrittäjät ry
puh. 040 5968 027, www.smmy.fi www.matkamaalle.fi

Kimmo Aalto, toiminnanjohtaja, Lomalaidun ry, puh. 0401791618
www.smmy.fi, www.matkamaalle.fi, www.lomalaidun.fi