Majoitus

 

Yövy Scandic Kajanus -hotellissa, joka sijaitsee Kajaaninjoen varrella, aivan
Kaukametsän kokouskeskuksen vieressä, jossa seminaari järjestetään.
Majoitushintaan sisältyy runsas buffet-aamiainen, langaton internetyhteys, yhteistyökumppanin kuntosalin käyttö sekä hotellin iltasauna.

Scandic Kajanus huone/yö
1hh standard 95€/vrk
2hh standard 118€/vrk

Sokos Hotel Valjus on viihtyisä kaupunkihotelli, joka sijaitsee aivan Kajaanin keskustassa noin 0,5 kilometrin päässä Kaukametsän kongressi- ja kulttuurikeskuksesta. Kaikki keskustan palvelut ovat hotellin välittömässä läheisyydessä. Hotellissa on uudistetut ravintolapalvelut ja hyvät paikoitustilat autohallissa.

Original Sokos Hotel Valjus huone/yö:
1hh standard 111€/vrk
2hh standard 134€/vrk

3-4 hengen huoneissa voi majoittua kaksi aikuista ja 1-2 alle 12-vuotiasta lasta. Jos tarvitset neljän hengen huoneen, otathan yhteyttä RTG Sales Oy:, tapahtumat@rtgsales.fi

Järjestätkö majoituksen itse, tutustu esim.

Karolineburg, Suomen pohjoisin kartano ja Kajaanin entisen maalaiskunnan vanhin rakennus toimii viehättävänä kartanohotellina.
Varaa / Book: +358 10 230 5900

Hotelli Kajaani. Hotellissa on kuusi standard yhden hengen huonetta, 41 standard kahden hengen huonetta ja viisi kahden hengen superior huonetta, joista osassa on parveke jokinäkymin, yksi neljän hengen perhehuone sekä huoneisto neljälle hengelle, nimeltään Lönnrot. Puh. 030 608 6100

Katso myös:

* Hotelli Aateli, Vuokatti

* Haapala BnB, Vuokatti