Lomalaidun vastaa valtakunnallisesta ruokamatkailun kehittämisestä ja edistämisestä osana Ruokavienti Kasvuun-hanketta. Päätavoitteena on parantaa maaseudun matkailuyritysten ruokapalvelujen myyntiä ja kannattavuutta sekä kehittää yhteistyötä alan toimijoiden kesken.

Lomalaidun järjestää kolme erillistä ruokamatkailun osallistavaa workshop-päivää yhteistyössä ravintola-alan pitkän linjan ammattilaiskouluttajan Perho PRO:n ja ELO-Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiön, ELO-säätiön kanssa.

Toinen osallistava workshop pidetään 3.3.2020 Porvoossa, Bosgårdin kartanossa.

Päivä on suunnattu maaseudun matkailuyrityksille, joilla löytyy intoa ja halua kehittää omaa ruokamatkailutuotettaan ja osaamistaan. Ensimmäisen workshopin pidimme Etelä-Savossa viime elokuussa, ja päivä keräsi osallistujilta positiivista palautetta. Voit lukea tästä päivästä lisää täältä.

Ilmoittautuminen on päättynyt.