Lomalaidun vastaa valtakunnallisesta ruokamatkailun kehittämisestä ja edistämisestä osana Ruokavienti Kasvuun-hanketta. Päätavoitteena on parantaa maaseudun matkailuyritysten ruokapalvelujen myyntiä ja kannattavuutta sekä kehittää yhteistyötä alan toimijoiden kesken.

Lomalaidun järjestää kolme erillistä ruokamatkailun osallistavaa workshop-päivää yhteistyössä ravintola-alan pitkän linjan ammattilaiskouluttajan Perho PRO:n ja ELO-Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiön, ELO-säätiön kanssa.

Seuraava osallistava workshop pidetään tiistaina 25.8.2020 Salon Teijossa Villa Seaviewissa.

Päivä on suunnattu maaseudun matkailuyrityksille, joilla löytyy intoa ja halua kehittää omaa ruokamatkailutuotettaan ja osaamistaan.

Ilmoittaudu mukaan 7.8.2020 mennessä

Katso lisätietoja ja ilmoittaudu mukaan.

 

Kuva: Elina Manninen, Visit Finland